måndag, mars 26, 2012

Man lär sig av sina misstag!

Detta har INTE var min dag! (halvlång läsning)
Skulle gå ut med soporna, slänger in första påsen och ser att... DET ÄR PÅSEN MED BENSKYDDEN OCH FOTBOLLSSKORNA!!!!
Ser två personer stå utanför en lägenhet, frågar dom vad jag ska göra.
Dom skrattar och säger att jag får säga till en vakmästare så att jag kan ta mig in.

Får tag i en vaktmästare, som kommer skrattandes till sophuset.
"Jag kan inte låta bli att skratta!".
Ja, men det fick han väl göra.

Han öppnar in till containern, SOM JAG TVINGAS KLÄTTRA UPP PÅ OCH KLÄTTRA NER I! Hittar till slut min påse, klättrar ur, skrattar lite med vaktmästaren och går hem.

När jag ska öppna dörren till lägenheten så är den låst. Knappar på. Ingen öppnar....
Öppnar brevinkastet och lyssnar, ropar på David, får inget svar. Inser efter nån minut att han inte är hemma. Och där står jag, utan telefon, och utan nycklar.
Sätter mig ner i cirka fem minuter, och inser sen att jag kanske kan testa knacka på hos Olle och fråga om att få låna telefonen. Men där var det kölsvart, så sprang över till Lotta.

Får tag i David och vi missförstår varandra. Så jag går hem igen, väntar där ett tag, inser att vi måste ha uppfattat vandra fel.
Går mot Tommy och Harning, men där var det portkod. Testar några olika koder, men ger upp och tänker "Får helt enkelt gå ner på stan och leta efter David".

När jag har kommit till Casablanca så vänder jag mig om, OCH DÄR BAKOM MIG GÅR HARNING OCH TOMMY!!! Och dom var på väg ner för att träffa David på stan, SÅ ALLT LÖSTE SIG, TILL SLUT!!! Men jag ska ALDRIG mer gå ut med soporna utan nycklar!



PZ

Inga kommentarer: